Gå vidare till innehåll

MAJ REA - SPARA UPP TILL 50%

Fri frakt över 350kr

Kontakta oss

Frakt & Leverans

Hemma Deal har en fri frakt över 349SEK. .

  

Vi samarbetar med DHL Express och många fler leverantörer för att göra våra leveranser så snabba och smidiga som möjligt. När dina varor har skickats ut bör du få ett meddelande från oss via e-post som ger dig ett spårningsnummer.
Om du inte har fått en eller om spårningsnumret inte fungerar är det okej. Kontakta oss så fixar vi det!

  

Vi har flera lager runt om i världen för att aldrig ta slut i lager och för att skicka våra produkter mer effektivt. Om en produkt är slutsåld på en plats kommer beställningen att skickas vidare till närmaste lager och skickas ut från den platsen istället. 
Om du har några funderingar kring din försändelse, tveka inte att kontakta vårt supportteam antingen via chatt eller genom att skicka ett e-postmeddelande till oss här.

  

Beräknad leveranstid är mellan 8 och 12 dagar. Observera att beställningar kan ta upp till 48 timmar att bearbeta efter beställningen innan de skickas ut. 

  

FÖRLAPPAT/SAKNADE PAKET

Hemmadeal är inte ansvarigt om den felaktiga adressen placeras under kassan. Se till att din fakturerings- och leveransadress är korrekta innan du behandlar din beställning. Om vi ​​har gjort ett fel tar vi fullt ansvar för den ursprungliga beställningen som gjordes åt dig utan kostnad.

TULL

Vi är inte ansvariga för några anpassade avgifter när varorna har skickats. Genom att köpa våra produkter samtycker du till att ett eller flera paket kan skickas till dig och kan få anpassade avgifter när de kommer till ditt land.

UPPHÄMTNING VID DÖRREN 

Vi vill påminna våra uppskattade kunder om att det är ert ansvar att omedelbart hämta er leverans från er dörr, så snart ni mottagit leveransbekräftelsen. Detta säkerställer en smidig och trygg hantering av era produkter. Vänligen notera att ingen återbetalning kommer att erbjudas, då det ligger på kundens ansvar att snabbt och säkert hämta upp leveransen. Vi tackar för er förståelse och samarbete för att säkerställa en effektiv leveransprocess. 

OVÄNTADE FÖRSENINGAR

I vissa fall kan leveransen ta längre tid än de standardleveranstider som anges här. Vänligen kontakta oss om det tar FÖR LÅNGE innan ditt paket kommer fram så hjälper vi dig att lösa alla situationer som vi har kontroll över!

Säker frakt

Vi garanterar en säker frakt.

Betala senare med Klarna

Hos Hemmadeal kan du betala först efter du fått hem din vara med Klarna.

Tusentals nöjda kunder

Företaget bakom Hemmadeal har sålt varor till tusentals nöjda kunder!

30 dagars returrätt

Du behöver inte oroa dig för priset. Vår prisgaranti gör att du kan handla med trygghet.